Haber

Kale’de çocuklar için şenlik düzenlendi

Malatya’nın Kale ilçesinde gerçekleştirilen şenlikte çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

Kale Kaymakamlığı koordinesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği, İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü, Kale Belediyesi ve Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezi tarafından İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğüne bağlı Bent Ortaokulu bahçesinde çocuklar için aktiflik gerçekleştirildi.

Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezi istekli üyeleri tarafından palyaço gösterisi, yüz boyama, klâsik okçuluk, dart, matrak, badminton, bowling, akıl zeka oyunları, çuval yarışı üzere çeşitli oyunlarla çocuklar eğlenirken, hekimler tarafından da çocukların diş sıhhati, uzunluk, kilo, görme ve işitme taramaları yapıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Genç, manalı bir aktiflikte öğrencilerle bir ortaya geldiklerini belirterek, “Sağlıklı bir yaşamın temelinin atıldığı bu yaşlarda öğrencilerimize bu durum eğlenceli bir şekilde anlatılarak onların zihinlerinde yer ettiği inancındayım. Etkinliğin yapılmasında emeği geçen tüm kurumlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kale Devlet Hastanesi Başhekimi Safa Burak Kıyat ise çocuklara daha sağlıklı bir gelecek yeri hazırlama gayesiyle yapılan aktiflikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa Kale İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Recep Bulut, Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezi Müdürü Emrullah Okutan, kurum çalışanları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şenlikte çocuklara çeşitli armağanlar de verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu